cultuur in amsterdam oost watergraafsmeer
frits marnix woudstra
 
adresc de wetstraat 96
postcode/plaats1091 NN amsterdam
e-mail
tel.020-6685914
geslachtman
geboortedatum16-06-1956
landNederland
categorieschilderen (overigen)
achtergrondkunstenaar
trefwoordenmoderne kunst, portretten
my funny valentine acryl op linnen
frits m woudstramy funny valentine acryl op linnen frits m woudstra man x ray
frits m woudstraman x ray frits m woudstra k. op ateliergrond   frits m woudstrak. op ateliergrond frits m woudstra PRIMO LEVI frits m woudstraPRIMO LEVI frits m woudstra poesjkin meets achterberg in de cantina van frankendael te 3mondpoesjkin meets achterberg in de cantina van frankendael te 3mond ontwerp raam graftombe te sicilia door frits marnix woudstraontwerp raam graftombe te sicilia door frits marnix woudstra miljonair van regendruppels/dominee m l kingmiljonair van regendruppels/dominee m l king ank van zachten 2 maalank van zachten 2 maal vasalianavasaliana groene cherrygroene cherry
ik hou erg van literatuur, muzique en schilderkunst.
voor de gemeente adam maakte ik een geemajeerde plakette voor op het woonhuis van w f hermans aan de 1e helmersstraat 206.regelmatig geef ik boeken in kleine oplage uit. laatste was "getemperd verdriet"over maria dermout, 1 van mijn grote favorieten! het boekje had een oplage van 25 met een echte handingeschilderde ets als toevoeging. laatste grote opdracht was op sicilia.
ik maakte daar een serie portretten voor de ouders van massimiliano ferrara, hun op 27 jaar plotsklaps overleden zoon.
die zijn in glas gesmolten voor de graftombe in siracusa. ik tekende voor vrij nederland, nrc en volkskrant literaire portretten (zie bijv primo levi).
de laatste tijd breng ik veel in mijn atelier door om mij voor te bereiden op een tentoonstelling bij galerie clement te amsterdam (mei of juni).
volgende keer meer! fmwoudstra@hotmail.com